Stará známa balkánska klasika , upravená pre lenivých alebo rýchlych kuchárov. Stačí všetko dať do hrnca a je hotovo. Ale výhodou je to, že mäso je oveľa šťavnatejšie ako keď sa pečie na ihle.
Máme obdobie fašiangu a doň ho určite patria šišky u nás povedané bélešky. Naše šišky sú nadýchane a krásne žlté. Môžete ich doplniť džemom, krémom alebo len tak s cukrom.
Rýchly "makovník" ako od babičky. Pred Vianocami alebo na Vianoce si v našej rodine zvykneme piecť klasické recepty našich starých mám. A preto sme vám dnes chceli ukázať recept na tento makovník. Cesto sa trocha líši od klasickej prípravy kysnutého cesta, no tento krok vám pomôže k ideálnemu cestu.
Nemáte príliš radi kupovanú paštétu? Skúste našu domácu, ktorá má úplne odlišnú chuť od tej kupovanej. Potrebujete doslova len 4 suroviny a máte hotovo.