Zelerové hranolky s rybou a zeleninovým šalátom
18.06.2020
Jednoduché a rýchle jedlo, ktoré môžeme pripraviť ako obed alebo večeru. Potrebujeme len pár základných surovín ktoré ma každý doma.

Suroviny:
- zeler
- olivový olej
- soľ
- bylinky( vňať, koriander, bazalka, oregano)
- filet z ryby
- zeleninu
- maslo

- Postup:
- Ako prvé si rozohrejeme rúru na 250°C . Zeler si očistíme a nakrájame na tenšie pásiky.Osolíme a pokvapkáme trochu olivovým olejom. Dáme piecť do rúry asi na 25-30 minút.Medzitým si nakrájame zeleninu na šalát. My sme použili paradajku, papriku, uhorku a šalát. Ked máme hranolky hotové, vyberieme ich a stiahneme teplotu na 180°C. Rybu si osolíme a posypeme bylinkami.Na rybu položíme plátok masla. Dáme piecť asi na 10-15 minút. Rybu podávame s hranolkami a šalátom. Prajeme dobrú chuť!