Zdravý vanilkový cheesecake

Jeden z našich najobľúbenejších receptov. Jemný, sladký a nadýchaný cheeesecake. Na prípravu tohto cheesecaku použijeme minimum surovín a poteší každého milovníka sladkého.
Suroviny:
- 50g jemných ovsených vločiek
- 50g mletých orieškov
- 10g celého maku
- 40g kokosového oleja
- 2 vajcia
- 500g odtučneného tvarohu
- 50g trstinový cukor
- vanilkový struk
Postup:
Rúru si rozohrejeme na 180°C. Dáme si roztopiť kokosový olej. Medzitým si zmiešame ovsené vločky, pomleté oriešky a mak. Do tejto sypkej zmesi pridáme roztopený kokosový olej. Všetko spolu zmiešame a vznikne nám polo-sypká hmota. Na dno silikónových formičiek na muffiny si utlačíme hmotu a dáme piecť na 10 minút do rúry. Medzitým si pripravíme krém tak,že zmiešame tvaroh, cukor, vajíčka a trocha vanilkového struku. Krém si vymiešame do hladka a potom plníme formičky až po okraj. Dáme zapiecť na asi 20 minút. Pečieme do zlatista . Koláč vyberieme z rúry a necháme úplne vychladnúť. Najideálnejšie by bolo cheesecaky dať na celú noc do chladničky. Vrch cheesecaku si ozdobíme podľa vlastnej fantázie. Z celkového množstvo vyšlo 12 malých cheesecakov.