Nepečený nanuk

12.04.2021

Potešte vašich najbližších týmto jednoduchým a lahodným nepečeným dezertom, ktorý im vyčarí úsmev na tvári!

Cesto

  • 180g piškóty
  • 150g mascarpone
  • 150ml smotany na šľahanie
  • 115g čokolády
  • čerstvé maliny

Poleva

  •  100g čokoláda na varenie
  •  20g maslo 

Postup


  •  Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli a necháme vychladnúť ale nesmie nám stuhnúť. 
  • Medzitým si mascarpone a smotanu na šľahanie vymiešame do tuhého krému. 
  • Do vychladnutej čokolády si začneme po lyžiciach primiešavať krém.

         Náš tip: Pri zmiešavaní nemení postup aby sa nám krém nezrazil.

  • Piškóty si rozdrvíme na prach a začneme primiešavať do krému. Vzniknutá hmota by nemala byť veľmi lepivá na ruky a malo by sa s ňou dobre pracovať. Preto podľa potreby pridávate rozdrvené piškóty. 
  • Do zmesi si primiešame pár čerstvým malín.
  • Pripravenú zmes natlačíme do formy na nanuky a dáme chladiť do mrazničky minimálne na 3 hodiny.
  • Po troch hodinách si nanuky vyberieme z formy. 
  • Čokoládu na varenie si rozpustíme vo vodnom kúpeli aj s maslom.
  •  Nanuky namočíme celé do čokolády a potom sa vrhneme do ozdobovania , kde sa fantázií medze nekladú.

Náš tip: čokoládu na polevu si prelejte do vyššej nádoby aby sa vám nanuky ľahšie namáčali

Tri sestry - podporte nás sledovaním na Instagrame alebo Facebooku - sisters_meals
Všetky práva vyhradené 2020
Vytvorené službou Webnode Cookies
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky
Používame cookies, aby sme zaistili správne fungovanie a bezpečnosť našich stránok. Tým vám môžeme poskytnúť tú najlepšiu skúsenosť z ich návštevy.

Pokročilé nastavenia

Tu môžete upraviť svoje preferencie ohľadom cookies. Nasledujúce kategórie môžete povoliť či zakázať a svoj výber uložiť.