Kurací perkelt

23.10.2020

Náš rodinný recept, ktorý miluje každý. Rýchly, sýty a teplý obed alebo večera, ktorú si zamiluje vaša rodina

Ingrediencie
  • 500g vykostené kuracie stehná alebo kuracie prsia
  • 180ml smotany na  varenie
  • 2Pl hl. múky
  • 2Pl červenej papriky
  • 500ml vody
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • majoránka

Postup:

  1. Mäso si umyjeme, očistíme a nakrájame na malé kocky. Očistíme a najemno nakrájame cibuľu. Na oleji si opražíme do zlatista cibuľu, potom pridáme mäso, ktoré osolíme a okoreníme. 
  2. Vo  vode si dôkladne rozšprudlujeme červenú papriku, aby sme tam nemali hrudky a vlejeme do mäsa. Mäso dusíme do mäkka. 
  3. Do smotany si zamiešame hladkú múku a vlejeme do vriaceho mäsa. Za občasného miešania privedieme k varu a prevaríme aspoň 15minút. 
  4. Po dováraní pridáme za hrsť majoránky. Podávať môžeme s cestovinou alebo domácimi haluškami.
Tri sestry - podporte nás sledovaním na Instagrame alebo Facebooku - sisters_meals
Všetky práva vyhradené 2020
Vytvorené službou Webnode Cookies
Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky